UTBILDNINGSKONTROLL

Testlektion

UTBILDNINGSKONTROLL

Rekommenderas för elever med goda förkunskaper inom bilkörning. Denna är avsedd för elever som har bokat sina prov på Trafikverket.  (en utbildningskontroll kan endast bokas via telefon eller på plats hos oss)

För att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för din körkortsutbildning, rekommenderar vi dig att genomföra en Utbildningskontroll på 110 minuter, där vi utvärderar dina förkunskaper för att se vilken nivå du ligger på. Priset för en utbildningskontroll är 1595,00 kr

Vi startar lektionen med en genomgång där du får information om trafikskolan, utbildningsmaterial och om hur utbildningskontrollen kommer att gå tillväga. Körningen sker självständigt och i de olika trafikmiljöer som ingår i vår utbildningsplan. Därefter lägger vi tillsammans upp en individuell plan för att på ett effektivt sätt nå ditt mål.

Är du helt oerfaren eller precis har börjat övningsköra kan vi rekommendera en 55 minuter lång testlektion med grundläggande tips och råd i hur du ställer in stol, bälte, speglar och lär dig att hitta dragläget.

Kontakta oss för mer information på 08-7180102 eller info@lappen.nu.

Varmt välkommen med din bokning!

Hitta till oss