Vårt mål är ditt körkort

Nacka trafikskola

Möt vårt team

Jeanette Jedbäck Hindenburg

Ägare, skolchef och utbildningsledare
Rektor Stockholms trafiklärarutbildning
Trafiklärare AM- & B-behörighet
Introduktionsutbildning
Riskutbildning B del 1 & 2

E-post: j@stlu.se

Dan Persson

Trafiklärarutbildare STLU
Introduktionsutbildning

E-post: d@stlu.se

Siw Nordström

Trafiklärarutbildare STLU

E-post: s@stlu.se

Mimmi Nylund

Receptionist

Synprövare

Trafiklärare B-behörighet

info@lappen.nu

Bassim Hatem

Trafiklärare behörighet B

Svenska Engelska Arabiska

Introduktionsutbildning

Riskutbildning del 1

Per-Inge Larsson

Per-Inge Larsson – Introduktionsutbildare & Riskutbildare del 1

Trafiklärare Behörighet AM/B

Vår vision

Vår vision är att få utforma morgondagens trafikanter till trygga och säkra bilförare. För att det ska vara möjligt krävs det pedagogik, engagemang men också glädje och humor. För oss är det viktigt att våra elever får en så kostnadseffektiv utbildning som möjligt. Det innebär att vi håller ett högt tempo där varje minut är värdefull och utnyttjas till fullo.

Vår styrka

Alla våra trafiklärare är utbildade på Nacka Trafikskola. Det här innebär en trygghet för dig som kund. Vilken trafiklärare du än väljer att köra med, så kommer din utbildning alltid att följa samma pedagogiska upplägg. Våra trafiklärare har också ett stort intresse av att ständigt vidareutbilda sig och hålla sig uppdaterade. Därför kan du alltid känna dig säker på att du får den senaste kunskapen inom bland annat trafiksäkerhet, miljöriktig körning, riskmedvetenhet och självklart trafikregler.

Vår policy

Du är den viktigaste personen för oss! Därför känner vi ett absolut helhetsansvar. Din utbildning ska inte bara vara kostnadseffektiv utan vi utbildar för livet. För oss är det inte bara viktigt att du klarar en uppkörning, vi vill även säkerställa att du klarar dig skadefritt genom hela livet och blir en föredömlig fordonsförare.

Vår miljöpolicy

Vår filosofi är att vi inte har ärvt vår jord av våra föräldrar utan lånar den av våra barn. Vi vill därför entusiasmera dig att trots att du längtar efter friheten ett körkort ger och ibland vill känna möjligheten att lösa transportproblem med att köra bil istället för mer miljövänliga alternativ, så ska du veta hur du kan göra det med ett så litet klimatavtryck som möjligt. Vi gör det både genom att ge dig kunskap om vilket fordonsslag som lämpar sig bäst för vilken resa och färdighet att köra så energisnålt som möjligt oavsett val av drivmedel. Vi erbjuder även utbildning i klimatsmart körning för dig som redan har körkort. Vi ger kurser både i ren energibesparing s.k. EcoDriving och det kombinerade konceptet Safe&Eco som även ger fördjupade kunskaper i regelefterlevnad och trafiksäkerhetshöjande faktorer.

Forma oss

Vi vill att varje utbildning ska vara individanpassad. Tillsammans lägger vi upp planen för din utbildning så att den ska passa just Dig. Det innebär naturligtvis att vi är lyhörda för dina önskemål och förutsättningar. Vi vet att ingen utbildning är den andra lik. Därför lägger vi stor vikt vid att du som elev får varje tillfälle till eftertanke, självvärdering och insikt. En körkortsutbildning SKA vara en ständigt föränderlig process och det är också det som gör varje utbildning unik.

Helhetskoncept

Vi finns vid din sida under hela din utbildningstid. Från första steget in på trafikskolan till sista minuten av din uppkörning. Vi ställer inga krav på dina förkunskaper om hur man tar ett körkort. Har du väl bestämt dig för att ta körkort så är det enda du behöver göra att besöka oss, så guidar vi dig steg för steg.

Vår körmeny

Vår erfarenhet har lärt oss att ingen utbildning är den andra lik. En sak har de dock gemensamt. Det krävs ofta mer än en lektion. Vi har därför skapat olika paketlösningar vars innehåll ska passa så många elever som möjligt. I vår körmeny ska det alltid finnas ett alternativ som passar just Dig.

Utbildningsmaterial

Hos oss hittar du alltid det senaste utgivna utbildningsmaterialet från STR. Det innebär bland annat att vi kan erbjuda: lättlästa teoriböcker, ljudböcker samt teoriböcker på annat språk än svenska. Till utbildningsmaterial räknar vi också tillbehör för privat övningskörning såsom extraspeglar och övningsskyltar. För våra inskrivna elever kan vi även erbjuda teorilektioner på vår webbaserade tjänst ”Elevcentralen”.

Betalningsvillkor

Samtliga våra paketlösningar gäller vid förskottsbetalning. En körlektion ska alltid vara betald innan lektionsstart.
Nacka Trafikskola är numer en helt kontantfri verksamhet. Det innebär att vi inte tar emot kontanter. Betalning sker smidigast via vår E-handel direkt här på hemsidan. Alternativt kan du självklart betala med de vanligaste betalkorten direkt i vår reception.

Avslutningsvis

För din trygghet och säkerhet är Nacka Trafikskola givetvis ansluten till STR (Sveriges trafikutbildares riksförbund). Vi följer självklart STR:s policy gällande reklamation, avbokning och återbetalning. Bokad körlektion måste avbokas senast kl.13.00 dagen innan lektionstillfället annars blir den automatiskt debiterad i vårt system.

För mer detaljerad information vänligen besök www.str.se

Varmt välkommen till oss!

Jeanette Jedbäck Hindenburg med personal.

Hitta till oss