PERSONBIL KÖRKORT STOCKHOLM

Börja din resa till körkort redan idag!

PERSONBIL

Våra körlektioner är 55 minuter långa och vi utgår alltid från trafikskolan. Starttiden är alltid varje heltimme. Detta gör det enkelt för dig som elev att veta exakt när din körlektion startar. Lektionslängden är noga utvald för att ge tid för körning, genomgång, självvärdering och läxa. Under din lektion, täcker vi ett stort område av lämpliga övningsområden.

Vi jobbar efter STR:s utbildningsplan. Som inskriven elev på trafikskolan får du tillgång till Elevcentralen. Där har du möjlighet att själv gå in och boka dina körlektioner och det är även där du hittar ditt utbildningskort.

Din handledare är varmt välkommen att följa med i baksätet under lektion. Då kan vi tillsammans sträva mot samma mål och du slipper höra olika budskap från lärare och handledare.

Ordinarie körtider
Helgfri måndag till torsdag: kl: 07.00 – 18.00

Fredagar: kl. 07.00 – 16:00

Lördagar, söndagar och helgdagar: STÄNGT!

Avbokningsregler
Avbokning av körlektioner ska ske senast 24 timmar innan bokad lektion, annars debiteras lektionen automatiskt. Vid avbokning efter receptionens öppettider eller helg hänvisar vi till vår e-post.

Har du blivit sjuk och tvingas till sen avbokning kommer vi debitera 50% av din bokade tid.

Sen avbokning sker till Info@lappen.nu med Namn, datum och tid för bokad lektion.

Priser

PERSONBIL

1
Handledarutbildning
Handledarutbildning
595 SEK
1
Körlektionspaket
Körlektionspaket - á 55 minuter
820.00 SEK
1
Riskutbildning 1
(obligatorisk)
695 SEK
1
Utbildningskontroll
Utbildningskontroll inför körprov Maxi 110 minuter
1 595,00 SEK
5
Körlektionspaket 1
5 stycken körlektioner ingår
4000,00 SEK
10
Körlektionspaket 2
10 stycken körlektioner
7900,00 SEK
15
Körlektionspaket 3
Inkl Riskutbildning del 1
12 300,00 SEK
20
Körlektionspaket 4
Inkl Riskutbildning del 1 + Utbildningskontroll
16 400,00 SEK
25
Körlektionspaket 5
Inkl Riskutbildning del 1+ Utbildningskontroll + Kostnad för lån av bil vid prov
24 600,00 SEK
1
Mopedutbildning klass 1 AM
– Teori, 8 timmar i lektionssal – Praktik, 4 timmar (körgård och uppkörning. Behövs fler lektioner tillkommer 990,00 per lektion och tillfälle) – Mopedboken – Arbetshäfte
4900 SEK
1
Bokpaket fysiska böcker
Körkortsbok, studiehäfte, Vägmärken
350,00 SEK
1
Körhäftet
130,00 SEK

VI ERBJUDER KONTINUERLIGT INTRODUKTIONSUTBILDNINGAR HÄR PÅ Nacka Trafikskola.

Vi erbjuder kontinuerligt introduktionsutbildningar här på Nacka Trafikskola. Syftet med vår introduktionsutbildning är att du som handledare ska få råd och tips om hur du på ett effektivt och pedagogiskt sätt kan lära din elev att köra bil. Vi tipsar om hur du kan lägga upp en utbildningsplan, lämpliga övningsområden, olika hjälpmedel och vilka krav transportstyrelsen har. Dessutom får du som handledare insikt i säkerhetstänkande och möjlighet att ställa frågor om trafikregler eller trafiksituationer som kanske känns oklara. Vi tror att ett samarbete mellan trafikläraren och handledaren kan gynna elevens inlärningsförmåga och utveckling. Viktigt att tänka på, det är du som handledare som räknas som förare vid övningskörningen. Du som handledare ska vara ett föredöme för din elev och att du lär ut kunskaper som eleven kommer att ha nytta av i hela sitt liv. Du hittar startdatum för våra kurser via vår Webbshop. Välkommen med din anmälan!

Hitta till oss